DSC_8273

Hårvårdstips, erbjudanden och annat nytt hos oss...

Här delar vi med oss av bra erbjudanden på våra produkter, hårvårdstips och annat kul som händer hos oss på salongen. Tipsa oss gärna om vad för tips du vill ta del av!

Juli 2019: Nu har vi utökat olaplexfamiljen på salongen!

No.4 & No.5, shampo & balsam, skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Det är dryga produkter och det ger en optimal fuktbalans i håret. Shampot ger ett rikligt lödder och balsamet är väldigt utredande. De är fria från sulfater, parabener och det är både färgbevarande, glutenfria, nötfria och veganska.

No.6 är en leave-in creme för alla hårtyper som kan appliceras i både vått och torrt hår. Denna creme lagar, stärker och skyddar håret samtidigt som den eliminerar frizz i upp till 72 timmar. No.6 lämnar håret väldigt lent och glansigt utan att tynga ner håret.

Pris: 289 kr/st

Juni 2019: Nu finns DEFYDAMAGE på salongen

• Serien som stärker och vårdar håret inifrån och ut.
• Är otroligt färgbevarande och ger en fantastisk glans.
• Förebygger och skyddar håret mot framtida skador så som värme- och stylingverktyg, skadliga UV-strålar, mekaniskt slitage och miljöföroreningar.
• Förkortar torktiden av håret.

Ta hand om ditt hår, likt du tar hand om din hy för att bibehålla det starkt & friskt

Boka lashlift hos oss på Frisör alltiklipp

Lashlift är en ny behandling för ögonfransar. Efter behandlingen kommer du uppleva att dina fransar blir längre och tjockare i upp till sex veckor. Boka din första lashlift redan nu!

 

OLAPLEX - en molekyl som förändrar allt!

 

 

Visste du att bindningar i håret bryts när de utsätts för hög värme, mekanisk påfrestning eller kemisk behandling? Olaplex är den nya innovativa produkten som reparerar, stärker och skyddar ditt hår i samband med kemiska behandlingar. Olaplex är även fri från silikoner, sulfater, DEA, aldehyder och har aldrig testats på djur.

Joico för olika hårtyper

Joico Blonde Life – Ta farväl till ett blont gulnande hår. Blonde Life tar bort missfärgningar genom att neutralisera klor och spår av mineraler som är orsak till matt och gulnande färg. Blond Life rengör håret skonsamt och återställer hårets pH-värde.

Joico K-pak – Återställer ett skada och stressat hår till perfekt kondition. Denna serie är speciellt framställd för att återuppbygga, återuppliva och skydda ditt hår.

Joico Color Endure – Låt din färg se skimrande ut en längre tid. Color Endure skyddar hårfärgen genom att minska förmågan att färgen fadar eller skiftar i ton. Resultatet blir en lysande färg som varar längre och som bara fortsätter att glänsa. 

Joico Moisture Recovery – En serie för hår som är i behov av fukt och återuppbyggnad. Ger en intensiv återfuktning. Innehåller fylligaste fukt- och oljeingredienserna som lämnar ditt hår förnyat, mjukt och smidigt. 

Joice Daily Care – Ett vårdande och färgbevarande schampo för hårbottensproblem och kemiskt behandlat hår. Ökar blodcirkulationen i hårbotten och tillför och bevarar fukt. Lindrar kliande och känslig hårbotten. 

Joyce Body Luxe – Ultimata lösningen för ett tunt, platt hår. Ingen extra tyngd, enbart extra volym. Ger dig fyllighet i varje hårstrå. 

Öppettider

måndag – onsdag & fredag kl.09.00 – 18.00
torsdag kl.09.00 – 19.00
lördag kl.09.00 – 13.00

Frisör Alltiklipp

Timmervägen 14
458 31 Färgelanda
Tel. 0528-71337
Email. info@alltiklipp.se

© 2019 Frisör alltiklipp

Website by INSPO Event & PR