Hoppa till innehåll
DSC_8273

Hårvårdstips, erbjudanden och annat nytt hos oss...

Här delar vi med oss av bra erbjudanden på våra produkter, hårvårdstips och annat kul som händer hos oss på salongen. Tipsa oss gärna om vad för tips du vill ta del av!


För att se våra aktuella nyheter följ oss på våra sociala medier på
Facebook och Instagram. 

@frisoralltiklipp

Oktober 2022: Reco

I och med vårt nya bokningssystem Voady så har vi nu fått ta del av ett samarbete med Reco.se som vi nu testar på. Via Reco lämnar man omdömen om företag, så kika gärna in där och lämna eller läs våra omdömen! 

Omdöme Reco Frisör alltiklipp

Juli 2022: Webbshop

 

 

Via vår leverantör Tendenz har vi nu fått denna Qr-kod som ni kan scanna för att komma in på vår webbshop. Där kan ni köpa produkter samtidigt som ni stödjer oss och får det fraktfritt! 

Ni kan även gå in på denna länk:
https://welovehair.se/?saloncode=16990 

Juni 2022: Nytt bokningssystem
Från och med 1 Juni kommer vi gå över till vårt nya bokningssystem  Voady.

Detta kommer att förenkla och förbättra tillvägagångssättet för dig som kund att boka din tid hos oss!

Mars 2022: Onsdagstipset

Varje Onsdag kommer vi lägga ut tips på produkter som finns här på salongen via vår instagram.
Kika gärna in på @frisoralltiklipp och följ oss!

Februari 2022: Nyhet från Björk

 


Nu finns Tämja på salongen! Perfekt för oss som
har småhår som står åt alla håll. 

Tämja hjälper dig att få kontroll på flygigt hårstrån
samtidigt som den ger håret näring och styrka.

Pris: 219 :-

Oktober 2021: Stella DetailsNu har vi fått in massa fina håraccessoarer från Stella Details. 

Pris: från 59:-

Juni 2021: Nyheter från HH simonsen


・Volume Mousse
är skapad för att tillföra volym och textur till alla hårtyper, samtidigt som håret förblir lätt och luftigt. Moussen innehåller fibrer som byggs upp runt håret och får det att kännas tjockare och fylligare. 

Pris: 279:-

Miracle Spray gör håret silkeslent och glansigt – snabbt och enkelt. Den återupplivar och skyddar håret mot slitage och UV-strålar. Miracle Spray lämnar håret mjukt och är perfekt för utredning av håret. 

Pris: 299:-

Maj 2021: Charisma hair accessories

Nu har vi tagit in dessa fina tofsar på salongen.
Pris: 49:-

September 2020: Nytt från olaplex


💥 OLAPLEX NO.0 💥

Nu har olaplex kommit med en ytterligare fantastisk produkt!
En 2-stegsbehandling som ni gör hemma.
Den stärker & skyddar håret genom att återuppbygga dess svavelbindningar på en helt ny nivå!!
Används en gång i veckan eller 2-3 gånger i veckan för väldigt skadat hår.
I paketet ingår även No. 3 på 30 ml. 


Pris: 349:-

 

Februari 2020: Nyheter från Joicoserien!


WEEKEND HAIR DRY SHAMPOO

Egenskaper:
• Absorberar omedelbart överflödiga oljor i hårbotten
• Vid varje beröring av håret frigörs en fräsch och ren doft som dessutom varar hela dagen
• Lämnar håret med en sammetsmjuk känsla
• Ger lätt volym och textur

Pris: 329 kr/st

JOIFULL – FÖR LYXIG, LÅNGVARIG VOLYM, FYLLIGHET & LYFT

Långvarig, fyllig, luftig volym – en dröm som nu blivit verklighet! JoiFull Volumizing Shampoo, Conditioner och Styler är den magiska trion som ger varje hårstrå en långvarig och lyxig fyllighet. Håret lämnas lätthanterligt, utan varken krispiga eller klibbiga produktrester som är ett vanligt problem bland volymprodukter.

SmartRelease-teknologin
Innovativ teknologi med ett unikt leveranssystem av liposomer, som kontinuerligt släpper ut tre vårdande, stärkande och skyddande ingredienser – Keratin, Arginin och Nyponfröolja

Pris: 279 – 299 kr/st

BLONDE LIFE – BEVARAR DITT VACKRA BLONDA HÅR LYSTERFULLT OCH KLART

Vi erbjuder en unik serie i Blonde Life som motverkar oönskade varma och gula toner i håret samtidigt som den bevarar den klara och fina blonda hårfärgen som när det är nyfärgat. Tillsammans med sina naturliga, exotiska oljor innehåller även Blonde Life nu
SmartRelease-teknologin.

Drömmer du om att bevara den kalla, fina hårfärgen som du lämnar frisörstolen med?
Med Blonde Life Violet Shampoo & Conditioner kan du få detta samtidigt som den motverkar oönskade varma och gula toner i håret.

SmartRelease-teknologin
Innovativ teknologi med ett unikt leveranssystem av liposomer, som kontinuerligt släpper ut tre vårdande, stärkande och skyddande ingredienser – Keratin, Arginin och Nyponfröolja.

Pris: 269 – 349 kr/st

Januari 2020: Nu har vi fått in hårserien Björk!

Björk är ett svenskt varumärke som grundades i Bohuslän med en strävan av att göra professionell hårvård miljövänligare.

Björk bryr sig om många saker, våra djur, vår miljö och ditt hår. De använder sig av björkextrakt för att lugna din hårbotten, alger för att stärka dina hårstrån och solrosolja för att skydda ditt nyfärgade hår mot färgförlust och UV-strålar.

När du väljer Björk, väljer du djurvänliga och färgbevarande hårvårdsprodukter som är närproducerade här i Sverige. Våra kemister utvecklar Björks produkter med hänsyn till dig, så väl som för vår jord. För att du ska känna dig trygg så jobbar Björk med två oberoende organisationer, Naturskyddföreningen och Vi-skogen.

1 träd per 10 sålda produkter!

Pris: 139 – 219 kr/st

Juli 2019: Nu har vi utökat olaplexfamiljen på salongen!

No.4 & No.5, shampo & balsam, skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Det är dryga produkter och det ger en optimal fuktbalans i håret. Shampot ger ett rikligt lödder och balsamet är väldigt utredande. De är fria från sulfater, parabener och det är både färgbevarande, glutenfria, nötfria och veganska.

No.6 är en leave-in creme för alla hårtyper som kan appliceras i både vått och torrt hår. Denna creme lagar, stärker och skyddar håret samtidigt som den eliminerar frizz i upp till 72 timmar. No.6 lämnar håret väldigt lent och glansigt utan att tynga ner håret.

Pris: 289 kr/st

Juni 2019: Nu finns DEFYDAMAGE på salongen

• Serien som stärker och vårdar håret inifrån och ut.
• Är otroligt färgbevarande och ger en fantastisk glans.
• Förebygger och skyddar håret mot framtida skador så som värme- och stylingverktyg, skadliga UV-strålar, mekaniskt slitage och miljöföroreningar.
• Förkortar torktiden av håret.

Ta hand om ditt hår, likt du tar hand om din hy för att bibehålla det starkt & friskt

OLAPLEX - en molekyl som förändrar allt!

 

Visste du att bindningar i håret bryts när de utsätts för hög värme, mekanisk påfrestning eller kemisk behandling? Olaplex är den nya innovativa produkten som reparerar, stärker och skyddar ditt hår i samband med kemiska behandlingar. Olaplex är även fri från silikoner, sulfater, DEA, aldehyder och har aldrig testats på djur.

Joico för olika hårtyper

Joico Blonde Life – Ta farväl till ett blont gulnande hår. Blonde Life tar bort missfärgningar genom att neutralisera klor och spår av mineraler som är orsak till matt och gulnande färg. Blond Life rengör håret skonsamt och återställer hårets pH-värde.

Joico K-pak – Återställer ett skada och stressat hår till perfekt kondition. Denna serie är speciellt framställd för att återuppbygga, återuppliva och skydda ditt hår.

Joico Color Endure – Låt din färg se skimrande ut en längre tid. Color Endure skyddar hårfärgen genom att minska förmågan att färgen fadar eller skiftar i ton. Resultatet blir en lysande färg som varar längre och som bara fortsätter att glänsa. 

Joico Moisture Recovery – En serie för hår som är i behov av fukt och återuppbyggnad. Ger en intensiv återfuktning. Innehåller fylligaste fukt- och oljeingredienserna som lämnar ditt hår förnyat, mjukt och smidigt. 

Joico Daily Care – Ett vårdande och färgbevarande schampo för hårbottensproblem och kemiskt behandlat hår. Ökar blodcirkulationen i hårbotten och tillför och bevarar fukt. Lindrar kliande och känslig hårbotten. 

 

Öppettider

måndag – onsdag & fredag kl.09.00 – 18.00
torsdag kl.09.00 – 19.00
lördag kl.09.00 – 13.00

Frisör Alltiklipp

Timmervägen 14
458 31 Färgelanda
Tel. 0528-71337
Email. info@alltiklipp.se

© 2019 Frisör alltiklipp

Website by INSPO Event & PR